Coconut Activated Charcoal

Dippen - Poetsen - Lachen

Waarom coconut charcoal?

Droom je om wittere tanden te hebben zonder chemicaliën? Coconut Charcoal die gemaakt is van actieve houtskool poeder uit de kokosnoten maakt je tanden witter, schoner en sterker op 100% natuurlijke manier. Hiermee kan je thuis tanden bleken zonder je tanden te beschadigen. 

Onze Coconut Charcoal is gemaakt uit de hoogste kwaliteit van biologische kokosnootschillen waardoor je tanden op 100% natuurlijke manier witter worden. Coconut Charcoal staat bekend om zijn absorptie kracht waardoor de moleculen van vloeistof en gas worden opgenomen. Hiermee verwijdert de actieve kool koffie vlekken, sigaretten vlekken en andere verkleuringen op je tanden zonder de tandglazuur aan te tasten. Dus het is 100% veilig voor je tanden.

Naast de cosmetische werking, onze actieve kool (uit de kokosnoot) heeft ook medische doeleinden. Het verbetert je mondhygiëne en verhoogt de PH waarde in je mond. Hierdoor vermindert de kans op gaatjes, tandvleesontsteking en zorgt voor een langdurig frisse adem.

Zonder chemicaliën

In de meeste tandpasta’s zit fluoride in en brengt schadelijke effecten met zich mee. Het wordt in verband gebracht met allerlei gezondheidsrisico’s zoals verlaging van IQ bij kinderen. Onze Coconut Charcoal is uitsluitend gemaakt uit biologische ingrediënten die je gezondheid en welzijn bevorderen.

Samengevat

Coconut Charcoal is gemaakt uit de hoogste kwaliteit van biologische kokosnootschillen waardoor je tanden op 100% natuurlijke manier witter worden. Een glimlach zonder pijnlijke chemicaliën die schadelijk zijn voor je mond.

  • Maakt tanden witter op een natuurlijke manier

  • Ontgeurt en zorgt voor een frisse adem

  • Verwijdert tandplak

  • Voorkomt groei van schadelijke bacteriën 

  • Medische werking voor mondhygiëne

Neem contact met ons op:

service@cocowhite.nl

© 2019 by CocoWhite 

JOIN OUR MAILING LIST

kvk: 74710303     | Btw: NL231849849B01

  • Facebook
  • Instagram
vvolg ons: